назад

Земята ще се затопли с 2,7 градуса въпреки поетите ангажименти за намаляване на емисиите

12:53 | 27 октомври 2021 9 2674

Коментари 9

Ще я плащат внуците! Ние нищо не плащаме. Когато дойде момента за катастрофалните последици децата и внуците ще плюят на гробовете на своите родители и кълат своите дядовци, че нищо не са направили, държали са се като примадони, метросексуални, разглезени мушици, които са има ли вечните претенции за какви ли не глупости. Изнежени антиваксъри, вегани държащи животни под каишка и всякакви лигльовци!

Честита Зелена сделка, Зелена енергия и Зелен сертификат! Познайте кой ги плаща всичките безумия, барабар с въглеродните квоти...

Ще, ще ще... От 30 години ги слушам тези приказки. И все в бъдещо време. И всичко това се говори на база на математически модели, които дават изключително големи грешки. А и са податливи на фалшификации, ако някой иска да докаже нещо, което не е така. Винаги е ставало дума за манипулация и контрол на населението, както и за едни мнооого пари в правилните банкови сметки.

няма нищо общо с емисиите!

Важното е едни подходящи хора да завъртят едни пари и политики.

Че какво лошо. Даже ако може и по-скоро, да не плащаме за ток през зимата....

Ще... То и Ню Йорк щеше да е под вода, както и Малдивите...

cheeseus

При условие че между 9 и 13 век Гренландия е била зелена, доказано е, че глетчерите по планинските върхове са сравнително скорошно (от геоложка гледна точка) явление, а на всичкото отгоре няма категорични доказателства, че това настоящо затопляне се дължи на човешката дейност (заглавията, че "99% от учените" били съгласни с това са подвеждащи, можете да прочетете повече, ако потърсите), бих казал, че всичко е поредната масова заблуда, целяща допълнително ограбване на държавите и бизнесите.

Не е доказано, че и земята е кръгла, както и че хората не са холограми, живеещи всеки в своя холограмна вселена, напълно независимо един от друг! Всеки един друг човек, дори най-близките ни са програмирани единици, а ти си един експеримент, на който гледат как реагираш. Сега програмата е Covid!

Към новината