През следващите няколко дни времето остава значително по-топло от обичайното за ноември. Необичаен е не периодът с наднормени температури, а неговата продължителност: на практика той продължава с месеци, а в следващите няколко дни не се очертава той да приключи.

Днес облачността ще бъде променлива, като с напредването на деня ще намалява.

До около обяд на места все още са възможни слаби превалявания от дъжд. В източните райони ще духа умерен и все още временно силен  южен вятър. Дневните температури остават високи за ноември - от 20 до 25 градуса в по-голямата част на страната, като само в западните и северозападни райони ще бъдат с 2-3 градуса по-ниски, до около 16, 18 градуса.

През нощта ще бъде ясно. Минималните температури утре ще бъдат от 6 до 14 градуса.

Утре от запад облачността ще се увеличава но ще остане без съществени валежи.

Ще бъде топло за сезона, с максимални температури от 18 до 24 градуса, малко по-ниски на северозапад. В Източна България ще духа слаб вятър от юг и югоизток.

В неделния ден минималните температури ще останат около 10 градуса, а дневните ще бъдат в интервала от 17 до 23 градуса. Ще има повече облаци и на места ще превали слаб дъжд.

В понеделник вятърът ще се ориентира от изток-североизток и дневните температури слабо ще се понижат. Облачността ще бъде значителна, а превалявания от дъжд, предимно слаби, ще има в Югоизточна България и по Черноморието.

Във вторник и сряда отново ще затопли с 3-4 градуса.