В следващите три дни ни очаква горещо време, без валежи.

Тази нощ ще бъде ясно и почти тихо, със слаб северен вятър само по Черноморието.

Минималните температури утре ще бъдат от 14 до 20 градуса.

В съботния ден ще бъде слънчево, с температури от 30 до 35 градуса. В източната част на страната ще духа слаб северен вятър.

Без съществена промяна ще остане времето в неделя — предимно слънчево, без валежи и с температури от 30 до 35 градуса. Вятърът в Източна България ще се ориентира от изток и ще бъде слаб, до умерен.

В понеделник ще има повече купести облаци над планините и там на места е възможно да превали краткотрайно. Температурите слабо ще се понижат с градус-два и ще бъдат от 29 до 34 градуса.

Отлично време за почивка ще предлагат двата почивни дни, както планините, така и морският бряг. Ще бъде слънчево, в планините на моменти с незначителна купеста облачност, но малка вероятност за валежи.

Във вторник ще бъде по-неустойчиво, с краткотрайни валежи над западните райони и планините. Температурите ще останат около 30 градуса.

В сряда краткотрайни валежи са възможни над планините на Югозападна България, а в четвъртък отново над цялата страна ще бъде слънчево и без валежи. Температурите най-често ще са от 28 до 33 градуса.