която да го разбърква, докато замръзва (иначе ще стане на буца или на неприятни плочи/парчета лед)/
Ако ви интересува коя е най-добрата (според международните форуми) - ето я:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B003UFNJ1Y/ref=ppxyodtbasintitleo00_s00?ie=UTF8&psc=1
Взех преди 2 години за вкъщи и сме много доволни!
И не гледайте дословно тези рецепти. За да стане хубав сладолед, в него трябва да орисъства минимум 500 мл течна незаквасена сметана, препоръчително President, понеже май само тя остана да е от мляко, а не от имитационни растителни мазнини...
Става страхотно и когато захарта се замени с карамел или с кафява такава.
Бърка се точно 35 мин. в машинката, като преди това купата е престояла поне една нощ във фризера или в камерата на хладилника (ние си я държим там...). След това се дозира в купички, покриват се с найлоново домакинско фолио и се оставят за 2 часа във фризера за да стегне (понеже сладоледът, произведен от машинката е доста "мек").
Става разкошно!
Е тва мързела е голяма работа. Скоро прогресивните зомбита ще гълтат хапчета вместо храна и ще мляскат от удоволствие и ще пискат колко е здравословно.
Коментари
Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:
Разбира се, че трябва и машинка, (нерегистриран)
която да го разбърква, докато замръзва (иначе ще стане на буца или на неприятни плочи/парчета лед)/ Ако ви интересува коя е най-добрата (според международните форуми) - ето я: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B003UFNJ1Y/ref=ppxyodtbasintitleo00_s00?ie=UTF8&psc=1 Взех преди 2 години за вкъщи и сме много доволни!
...продължение (нерегистриран)
И не гледайте дословно тези рецепти. За да стане хубав сладолед, в него трябва да орисъства минимум 500 мл течна незаквасена сметана, препоръчително President, понеже май само тя остана да е от мляко, а не от имитационни растителни мазнини... Става страхотно и когато захарта се замени с карамел или с кафява такава. Бърка се точно 35 мин. в машинката, като преди това купата е престояла поне една нощ във фризера или в камерата на хладилника (ние си я държим там...). След това се дозира в купички, покриват се с найлоново домакинско фолио и се оставят за 2 часа във фризера за да стегне (понеже сладоледът, произведен от машинката е доста "мек"). Става разкошно!
Фен (нерегистриран)
Рецепти за сладолед???? Как може такива простотии да пишете,само си изгубих времето да чета,пък и сега даже коментирам. Ужас !!
ало, (нерегистриран)
И къде е сладоледа ?
Старовремец (нерегистриран)
Е тва мързела е голяма работа. Скоро прогресивните зомбита ще гълтат хапчета вместо храна и ще мляскат от удоволствие и ще пискат колко е здравословно.
bor (нерегистриран)
Във втория вариант липсва каквото и да е охлаждане. Нещо като кафява крем супичка ли се цели?!
?!? (нерегистриран)
Сладолед?!?
не,това е (нерегистриран)
сладолъжа .
НАЙ
Веси от Dancing Stars: Емрах е едно дете
Как интелигентният лукс свързва Мариан Кюрпанов с Райън Рейнолдс
Какво се крие зад усмивката на една от кралиците на музикалната сцена на 21 век
Мадона покори Рио де Жанейро с концерт на Копакабана пред повече от 1,5 милиона души (снимки)
Деведесетарските банди, които вдъхновяват новото поколение
Какво се крие зад усмивката на една от кралиците на музикалната сцена на 21 век
Веси от Dancing Stars: Емрах е едно дете
Как интелигентният лукс свързва Мариан Кюрпанов с Райън Рейнолдс
Мадона покори Рио де Жанейро с концерт на Копакабана пред повече от 1,5 милиона души (снимки)
Деведесетарските банди, които вдъхновяват новото поколение